Planlægningsfiltrer
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

Planlægningsfilteret gør det nemmere for brugerne at hente diverse indstillinger frem i planlægningen, alternativ filtrene gemmes og dele imellem medarbejderen. Det kræver dog at man er en del af filteroprettelses gruppen.

Sætter man hak i mit/min ser man sit eget hold, kontor, afdeling eller division. I dette tilfælde er der sat hak i mit hold så er det kun kunder der er på mit hold der bliver vist.

Man kan gemme sine filtreringsindstillinger ved at trykke på knappen "Gem". Det gemmer indstillingerne for filteret og så gør det at man nemt kan få den samme filtrering frem en anden gang.

Man kan hente ressourceplanlægnings foruddefinerede filtre. De er nu markeret med en * og kan kun rettes af brugere der er en del af filteroprettelsesgruppen. Alle brugere kan oprette og hente filtre de selv har gemt.

Først trykker man ”Hent”.

Herefter ses de gemte filtre. Ved at trykke på dem og trykke på "Ok" så bliver filteret sat til det valgte.

Man kan hurtigt nulstille filtret ved at trykke på knappen "Nulstil" så bliver filtret blankt.