3. Opgaver
3.26 Opgaver - rulning af flere opgaver
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

Marker de opgaver du gerne vil rulle. Du kan nu enten trykke på "Rullet opgave" i toppen eller højreklikke og trykke på "opret ny" efterfulgt af "rullet opgave".

Dette vindue popper op hvor man kan vælge "Status på ny opgave", "Vælg summation" og "opgave". Efter det er valgt trykker man på "Ok" også gå den igang med at rulle.

"Rul opgaver" vinduet kommer op hvor man kan se opgaverne blive rullet. Det kan bare køre i baggrunden mens man laver andet i Timeveiw. Når det er færdigt med at blive rullet kan man sortere efter fejl så man kan se hvilke opgaver der skal rulles igen.