5. Ressourcer
5.18 Planlægning - Udfolde rækker
Opdateret over en uge siden

Den hurtige genvej til at folde alle kunder, opgaver og medarbejdere ud

Når du vil se alle planlagte opgaver og medarbejdere, kan du folde dem ud, så du har et samlet overblik over alle planlagte timer.

Du kan højreklikke på en kolonne og vælge Fold alle ud. Det skal først gøres på kunder og derefter på opgaver, for at få tabellen helt foldet ud.

Nu kan du hurtigt stille dig i tabellen og taste timer og tabulere videre til næste kolonne og skrive de timer, der skal planlægges.

Du kan finde meget mere om planlægning her: