Toegang tot het platform

Waar vind je TinkerList terug en welke browser moet je gebruiken?

Glenn avatar
Written by Glenn
Updated over a week ago

Browser

Gebruik als internet browser steeds Google Chrome om in te loggen in TinkerList.
โ€‹
Browsers zoals Internet Explorer, Safari of Mozilla Firefox worden niet ondersteund. Indien je toch een van deze browsers gebruikt, zijn niet alle functionaliteiten van het platform beschikbaar.

Heb je nog geen Google Chrome?

Je kan Google Chrome instellen als je standaard browser. Hier vind je terug hoe je dat kan doen:
โ€‹

URL

Gebruik volgende url om naar jouw TinkerList project te gaan:

• vervang -jouwbedrijf- door de juiste bedrijfsnaam