Help Center NL
FAQ
Hoe kan je meerdere kaartjes tegelijk selecteren en verplaatsen?
Hoe kan je meerdere kaartjes tegelijk selecteren en verplaatsen?

Meerdere kaartjes in een script of lijstje selecteren om te verplaatsen via de multi select functie

Charlotte de Roey avatar
Written by Charlotte de Roey
Updated over a week ago

Je kan meerdere kaartjes in een lijstje of een script selecteren om ze samen te verplaatsen naar een andere locatie.

Hou de cmd-toets (Mac) of control-toets (Windows) ingedrukt en klik op de kaartjes die je wil selecteren. Er verschijnt een blauw kadertje rond de geselecteerde kaartjes. Neem een van de kaartjes vast en sleep je selectie naar de juiste plaats.
โ€‹