All CollectionsHelp Center NLFAQ
FAQ Als ik naar links scrol/swipe, verlaat ik mijn TinkerList sessie
FAQ Als ik naar links scrol/swipe, verlaat ik mijn TinkerList sessie

Hoe voorkom je dat je teruggaat naar een vorige pagina in Chrome als je naar links scrolt in TinkerList

Glenn avatar
Written by Glenn
Updated over a week ago

Gebeurt het al eens dat je naar links scrolt/swipet in TinkerList en je plots de pagina verlaat omdat Google Chrome naar een vorige pagina terugkeert?

Dit kan je verhelpen door de instellingen van je Trackpad of muis aan te passen als je met een Mac(Book) werkt.

Trackpad

1. Ga naar Systeemvoorkeuren

2. Ga naar de instellingen voor je Trackpad

3. Ga naar het onderdeel waar je meer instellingen kan aanpassen

4. Pas de instelling aan die toelaat tussen pagina's te swipen, of schakel deze uit

Muis

1. Ga naar Systeemvoorkeuren

2. Ga naar de instellingen voor je Muis

3. Ga naar het onderdeel waar je meer instellingen kan aanpassen

4. Pas de instelling aan die toelaat tussen pagina's te swipen, of schakel deze uit

Je kan nu nog steeds naar links en rechts scrollen/swipen in TinkerList, maar je zal niet meer terugkeren naar de vorige pagina.