All CollectionsHelp Center NLTinkerList apps
TinkerList Presenter Tablet installeren

Hoe de Presenter Tablet app installeren

Glenn avatar
Written by Glenn
Updated over a week ago

De tablet app werkt op iPad, Android, Windows tablet en zelfs je telefoon.

Installatie

Surf naar https://tablet.tinkerlist.tv in Safari or Chrome.

Vervolgens raden we aan deze pagina op het beginscherm van je toestel te zetten.

Klik op Share/Deel (rechtsboven in Safari of Chrome)

Kies de optie om op het beginscherm te zetten:

Where is my "Add to home screen" option i… - Apple Community

Het rode TinkerList Tablet icoontje zal op je beginscherm komen te staan.

Open de app en meld je vervolgens aan met je TinkerList gegevens.

Enkel Scripts die "On Air" staan, zullen selecteerbaar zijn op de Tablet.

Ga dus eerst naar TinkerList zelf, doe rechtermuisklik op het Script en kies "On Air".

Een rood bolletje komt te knipperen op het Script en het is nu beschikbaar via de Tablet.

Cueing van de Tablet

In de rundown/script kan je zien waar de Tablet is:

Vanuit de rundown/script kan je de Tablet op een bepaald kaartje brengen.

De Tablet bedienen