Alle collectiesDeelnemersTeams
Laat teams of spelers zelf de scores invoeren

Deel unieke inloglinks

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je wilt dat teams of spelers zelf de uitslagen van wedstrijden kunnen indienen, hoef je alleen maar een unieke inloglink met elk team te delen. Deze inloglinks zijn te vinden op de pagina Deelnemers > Teams. Zorg ervoor dat de kolom Inloglinks is ingeschakeld op het paneel Informatie over de teams. De links worden alleen gegenereerd als je een toernooiwebsite hebt gemaakt op de pagina Presentatie.

Door op een inloglink te klikken, kan de gebruiker scores voor zijn of haar eigen wedstrijden invoeren via de toernooiwebsite, zonder een gebruikersnaam of wachtwoord te hoeven gebruiken. Als je je toernooi in de Tournify-app hebt opgenomen en de gebruiker heeft deze geïnstalleerd, dan kan deze op het belicoon 🔔 klikken om in de app verder te gaan. Er is momenteel geen admin-login voor de app om alle scores te rapporteren en je moet de inloglinks naar elk team sturen met behulp van een externe tool (zoals WhatsApp of e-mail).

💡Tip: als je de ingebouwde inschrijfpagina van Tournify gebruikt, kun je de inloglink automatisch opnemen in de bevestigingsmail die naar elk team of elke speler wordt gestuurd. Ga naar Presentatie > Website & App > Pagina's > Inschrijven > Pagina bewerken en scroll naar beneden om het schuifje om te zetten bij "Voeg inloglink toe waarmee teams zelf de uitslagen van hun wedstrijden in kunnen vullen".

Omgaan met conflicten

Een wedstrijduitslag hoeft slechts door één van de twee teams te worden ingediend. Als iemand van het andere team de Android- of iOS-app heeft geïnstalleerd, wordt er een pushmelding verzonden wanneer een uitslag is ingevuld. Het andere team heeft nu de mogelijkheid om de uitslag te betwisten, bijvoorbeeld wanneer er een foutieve score is ingevuld. Hiervoor klikt je binnen vijf minuten op de knop Uitslag betwisten op de toernooiwebsite of in de app. Het betwisten van een resultaat is alleen mogelijk als die speler is ingelogd via een inloglink en alleen tijdens de eerste vijf minuten. Die tijdsduur kan momenteel niet worden gewijzigd.

Geschillen worden getoond aan de toernooiadmin op de pagina Uitslagen. De knop Vul in bij een wedstrijd wordt dan rood gemarkeerd. Door op deze Vul in knop te klikken, wordt de versiegeschiedenis getoond met de twee resultaten die door beide teams zijn ingevoerd. Het is aan de organisator om vervolgens een definitieve score in te vullen, die daarna niet meer door de teams kan worden aangevochten.