Bedrift / Business
Intro til bedriftsløsningen

Slik fungerer løsningen

Martina avatar
Written by Martina
Updated over a week ago

Intro til bedriftsløsningen

Registrer deg først som bruker, det gjør du her. Registrering er gratis.

Etter registreringen kommer du inn på grensesnittet for å lage koder, det ser slik ut:

Velg mellom Enkelttur eller Sesongpass. For å generere koder trykker du på den type abonnement du vil dele. Du kan enten sende koder via epost eller laste ned kodene som en excel-fil.

Når du trykker på ønsket abonnement, kommer du til siden for oppretting og deling. Her fyller du først inn "Intern referanse", som blir navnet på den bulken med koder du lager. Denne finner du også senere under "Dine koder"

Legg så inn e-postadressene til dem som skal motta verdikode.

Skriv en melding, om du vil, til alle som mottar verdikode.

Nederst ser du hvor mange koder du har generert, og hvor mye du vil bli belastet om samtlige løser inn koden.

Når mottakerne har mottatt kodene, behøver de kun laste ned appen Trondheim Bysykkel og løse den inn der.

Når en kode løses inn, vil den endre status "Løst inn". Du kan få oversikt over alle innløste koder under "Dine koder" og så "Innløste".

Her kan du se når du delte koden, når den blir løst inn og hvem som har løst inn koden (om du har sendt den via epost). Du blir ikke belastet for en generert kode om den ikke brukes.

Under "Konto" øverst til høyre ser du hvem som nå er logget inn. Du kan her invitere administratorer for å gi flere tilgang til å dele koder.

I kvitteringer kan du se oversikt over trekk. Beløpet for bruk blir trukket den 1. hver måned, og belastes betalingskortet som er lagt inn.

Alle abonnementet som deles blir aktivt fra man tar ut en sykkel. Du kan eksempelvis løse inn en Enkelttur og bruke det uken etterpå, om du ønsker. Les mer om vanlige spørsmål og vilkår for bruk.

Har du flere spørsmål kan du gjerne kontakte oss her i chatten, sende en epost, eller ringe på 948 58 825 ( 7-19).