Reclame maken
Social shares personaliseren

Een mooie afbeelding op Facebook en andere social media zorgt voor meer verkeer naar je webshop

Lukas Van Orshoven avatar
Geschreven door Lukas Van Orshoven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je webshop zal (hopelijk!) gretig gedeeld worden op social media en in chat apps, dus dan zorg je er best voor dat alles er goed uit ziet om mensen aan te trekken.

Daarom kan je de tekst en afbeelding die getoond wordt, aanpassen.

Hoe delen

Je webshop delen kan door je link te plakken als status, bv. op Facebook.

De afbeelding die je hebt ingesteld, zal dan tevoorschijn komen.

Hoe instellen

Je vindt je social instellingen in de "Uitzicht" tab in je instellingen.

Vernieuwen

Heb je je afbeelding aangepast? Het kan het 24 tot 48u duren eer de wijzigingen worden doorgevoerd (maar meestal gebeurt het meteen).

Daarna moet ook de cache bij elk sociaal medium worden geüpdatet. Dat gebeurt na een tijdje automatisch, maar bij sommige media kan je ook manueel een update aanvragen.

Bijvoorbeeld: