Aan de slag
Artikels instellen

Wat verkoop je? Bepaal hoe het er uit moet zien in je webshop

Lukas Van Orshoven avatar
Geschreven door Lukas Van Orshoven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afbeelding, naam en prijs

Artikels toevoegen, wijzigen en verwijderen kan in je instellingen.

Prijs aanpassen

• Doe je een verkoop van eigen producten: Dan kan je de prijs zelf aanpassen in je instellingen.

• Doe je een verkoop via een Trooper Webshop leverancier: Dan kan je de prijs van de producten niet zelf aanpassen. Contacteer ons in dit geval via vragen@trooper.be.

Beschrijving

Je kan optioneel een beschrijving instellen per artikel.

Dat wordt in de webshop weergegeven als volgt:

Tekstopmaak, zoals vette of cursieve tekst, is ondersteund via HTML.

Limiet

Je kan optioneel een limiet zetten op het aantal artikels dat verkocht wordt.
ā€‹

Dat wordt in de webshop weergegeven als volgt:

Bijvoorbeeld: er is ingesteld dat er maar 100 flessen witte wijn op voorraad zijn.

• Wanneer er minder dan 10 over zijn (= er zijn al meer dan 90 flessen verkocht), verschijnt er een boodschap "Nog slechts X beschikbaar" in het formulier.

• Wanneer alles is uitverkocht wordt dat artikel gedeactiveerd en verschijnt de boodschap "Sorry, uitverkocht!".

• Wanneer alle artikels uitverkocht zijn, wordt de verkoop automatisch uitgeschakeld. In de plaats verschijnt het tekstje dat je kan instellen onder "Verkoop uitgeschakeld" in je Instellingen.