Alle collectiesAan de slag
Alle Trooper opties

Alle manieren waarop Trooper geld kan verdienen voor jouw vereniging.

Anton Verhasselt avatar
Geschreven door Anton Verhasselt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Trooper kan je op 3 verschillende manieren geld verdienen voor jouw vereniging. Alle drie de opties zijn gratis voor jouw vereniging en zijn supermakkelijk op te starten.

Online shoppen

Als je via Trooper aankopen doet bij je favoriete online shops, dan krijgt jouw vereniging een stukje terug, zonder dat dit je één cent meer kost. Om deze commissie te verdienen moet je gewoon voor je betaalt bij de partnershop via Trooper passeren. Dit kan via onze website trooper.be of door onze extensie te installeren en 1 simpele extra klik te doen. Hier vind je hoe dit werkt:

Webshops & verkoopacties

Een vereniging kan heel makkelijk een Trooper webshop opzetten in ons platform. Kies een product, maak je webshop met een paar clicks en start met promoten. Je kan kiezen voor een van onze leveranciers of je kan je eigen producten verkopen via deze webshops. Nadat jouw verkoop is afgelopen verdeel je de producten aan al jouw kopers. Wil je meer informatie over hoe dit werkt, bekijk dan zeker deze link eens.

Delhaize

Als je inkopen doet bij Delhaize, dan kan je de opgespaarde Delhaize superplus-punten doneren aan je vereniging via de Delhaize-app. Elke 500 punten die jij doneert, levert jouw vereniging € 5 op. Bij het filmpje via deze link om te zien hoe dit werkt.