📈Strømpriser
Hvad er Kabelrabat™?
Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

OBS: Gælder kun hvis True Energy er partner med elselskabet og at elselskabet tilbyder kabelrabat. (Kontakt dit elselskab for at få svar på dette)

Partner liste i Danmark:

NRGI
Goenergi
Bornholms Energi
GNP Energy Danmark
Ø-Strøm
Samstrøm
SEF

Når du stiller din bil til rådighed for elnettet, så udløser det en udbetaling, som vi deler med dig. Den har vi valgt at kalde Kabelrabat™ og den udbetaling ryger direkte videre til dig som forbruger, og du vil kunne se den som en rabat på din elregning - hvis du har valgt én af vores partnere som elselskab.

Tjen penge mens du sover
Da frekvensregulering ofte foregår om natten, mellem midnat og 04, hvor din bil alligevel står og oplader, så vil du ikke mærke noget til det, men når du vågner op om morgenen, så vil du have optjent en Kabelrabat™, som du vil kunne se på din næstkommende elregning.

Hvordan beregnes Kabelrabatten™?

Jo mere du kører hver dag, jo mere Kabelrabat kan du få. Kabelrabat beregnes nemlig efter, hvor længe din bil har deltaget i Big Battery-perioder.

Din bil skal således SmartCharge og være med i Big Battery, for at du kan optjene Kabelrabat – læs mere om Big Battery her.

Den betaling, True Energy modtager for at levere Big Battery, deler vi med dig og de øvrige bil-ejere, som deltager.

Eksempel på Kabelrabat™

Her er et eksempel på, hvor meget Kabelrabat, du kan få:

• Bilen forbruger 17kWh strøm på kørsel hver dag, hvilket svarer til ca. 25.000 km pr år.

• Bilen er sat i stikket kl. 00-04

• Bilen deltager i Big Battery mindst hver anden nat i 4 timer

• True Energy modtager betaling for kWh i balancemarkedet svarende til den gennemsnitlige betaling i perioden september 2018 til februar 2019.

I dette eksempel vil du som bilejer modtage 400 kr. pr. bil pr. år.

Obs! Dette er et eksempel baseret på historiske data. Fremtidens betaling kan udvikle sig anderledes. True Energy kan ikke garantere, at alle opnår denne Kabelrabat™.

Udbetaling af Kabelrabat™

Du kan løbende se, hvor meget Kabelrabat, du har optjent i vores app.