Andet ?
Hvad er en InCar ladeboks?
Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

Har du en Tesla, VW, Skoda, Audi, Porsche eller Jaguar, så skal du ikke selv oprette en ladeboks i vores app. Det sker helt automatisk, når du lader første gang.

Når du bruger True Energy appen, med enten en Tesla, VW, Skoda, Audi, Porsche eller Jaguar, så opretter vi automatisk en "virtuel" ladeboks, som er baseret på, hvor du er, når du lader (din lokation). Ladeboksen kalder vi for InCar + adressen, så er din adresse Elbilsvej 1, kommer boksen til at hedde: Incar Elbilsvej 1.

Når du lige har tilføjet bilen, vil der komme en "pop op" besked, der vil bede dig om at sætte dit ladestik til bilen, og vente 2-3 minutter.
Det er vigtigt at du gør dette, da det er der vi opretter den her InCar ladeboks.

Når det er gjort, så er det sidste skridt at oprette en laderegel.