Tilføj Charge Amps

Med en Charge Amps ladeboks, får du en svensk oplader i et stærkt design

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

Sådan tilføjer du din Charge Amps ladeboks i True Energy appen

Inden du går i gang:

✔️ Ladeboksen skal installeres af en godkendt installatør eller elektriker.

✔️ Download Charge Amps appen fra App Store eller Google Play.

✔️ Forbind ladeboksen via Charge Amps egen app.

Tilføj din ladeboks i True Energy appen

✔️ Download True Energy appen fra App Store eller Google Play.

✔️ Hav Charge Amps guiden, en A4 side, som du fik sammen med boksen klar. Her fremgår det Serienummer (S/N) og den Pinkode, som du skal bruge til at knytte din boks til vores app.

✔️ I menuen Biler finder du Min ladeboks. Tryk på + og vælg Charge Amps og herefter
model

✔️ Indtast Serienummer (S/N) og Pinkode og din boks er tilknyttet appen.

Nu er du klar til at lade smart, billigt eller grønt ved hjælp af True Energy appen.