Andet ?
Hvordan opretter jeg mig som bruger?

Download appen og opret en bruger, hvis du vil lade din elbil smart

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret i denne uge

Du kan downloade True Energy appen i App Store eller på Google Play.

Du kan du tjekke elpriser uden at oprette en konto, men ønsker du at benytte smart charge og lade din bil billigt eller grønt, så skal du oprette en konto.

Se herunder, hvordan du gør.

Som bruger er det vigtigt, at du opdaterer appen automatisk elle regelmæssigt for at få den bedste brugeroplevelse. Se her, hvordan du gør på iPhone og Android.