Andet ?
Hvad er True Solar?

Brug din egen strøm

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

True Solar er vores integrerede løsning i appen, til dig som har solceller på din bolig og ønsker at bruge din egen-producerede strøm, til at oplade din elbil.

Din elmåler kobles til vores app, så du kan se, om strømmen løber ind eller ud af dit hjem. Når din elbil er koblet til systemet, kan du vælge at lade, når du har overproduktion af strøm på dit solcelleanlæg. Det sker helt automatisk, når din bil er sat til opladning.

For at bruge True Solar, skal du have en Kamstrup elmåler og et SmartMe modul. Du kan læse meget mere på vores hjemmeside om, hvordan det fungerer, og hvordan du kommer i gang.

https://www.trueenergy.io/da/true-solar/