True Solar er vores integrerede løsning i appen, til dig som har solceller på din bolig og ønsker at bruge din egen-producerede strøm, til at oplade din elbil.

Din elmåler kobles til vores app, så du kan se, om strømmen løber ind eller ud af dit hjem. Når din elbil er koblet til systemet, kan du vælge at lade, når du har overproduktion af strøm på dit solcelleanlæg. Det sker helt automatisk, når din bil er sat til opladning.

Beta

True Solar er på nuværende tidspunkt i beta, hvilken kan betyde, at servicen ikke altid er tilgængelig. Der er også ting, som funktionalitet og design, der kan ændre sig, inden den endelige version af True Solar udkommer. Derudover kan vi få brug for, at du hjælper os med at teste specifikke ting eller sender et billede af din elmåler.