For at kunne bruge True Solar, så er det vigtigt at du kan sige ja til følgende.

1) Du skal have en Kamstrup-måler med plads til et HAN-modul. En Kamstrup Omni Power måler.

2) Din Kamstrup måler skal have WiFi, da den skal kunne kommunikere med appen.

3) Du har et solcelleanlæg der med jævne mellemrum, sender overskudsproduktion ud på elnettet.

4) Du har oprettet din elbil i vores app og sat den til at True Smart Charge.

5) Da funktionen stadig er i beta, så skal du være opmærksom på at der kan forekomme uregelmæssigheder og tidspunkter, hvor appen ikke fungerer korrekt.