Tilføj Easee
Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

Når du skal tilføje din Easee ladeboks, er der nogle ting, der skal være på plads først.

✔️Ladeboksen skal installeres af en godkendt installatør eller elektriker.

✔️Du skal have Easee manualen og skal bruge Serienummer (S/N) og Pinkode. Du finder det på klistermærket på manualens bagside. Alternativt inde i selve boksen - her skal du have låget af.

✔️ Du skal downloade Easee appen fra App Store eller Google Play.

Download Easee appen

1) Hent Easee appen i Apple Store eller Google Play

2) Opret en bruger

3) Gå til Anlægsindstillinger (Site settings) - > Operatør og vælg True Energy fra listen.

Tilføj din Easee ladeboks i True Energy appen

1) Gå til menuen Biler -> Min ladeboks og tryk på +

2) Vælg Easee -> Home -> Standard

3) Tilføj Serienummer (S/N) og Pinkode og tryk "Validér"

4) Giv din ladeboks et navn (hvis du ønsker det), indtast Adresse, Postnr og By, så finder vi dit Netselskab (dem der leverer strømmen til dig) og viser automatisk elpriserne for det område, du bor i (DK1 eller DK2)

5) Tryk på "Afslut".

⚡🔌Nu er opsætningen på plads, og du er klar til at spare penge⚡🔌