Før du kan bruge din EVBox med vores app, så skal du lave nogle mindre ændringer i indstillingerne i "EVBox Connect" app'en.

Start med at tjekke, at ladeboksen er forbundet til internettet med WiFi eller et SIM kort.

Følg derefter disse nemme trin for at forbinde din ladeboks til vores app:

1. Åben True Energy app'en og tilføj din EVBox ladeboks. Du skal indtaste din ladeboks' serienummer. Det burde se nogenlunde sådan ud: "EVB-P12345678". Serienummeret kan findes i de papirer, som fulgte med boksen.

2. Download "EVBox Connect" app'en fra App Store eller Google Play.

3. Åben app'en og tryk på "Start Parring" knappen i bunden af skærmen.

4. Din ladeboks burde så dukke op. Vælg ladeboksen og tryk på "Par", derefter tryk "Fortsæt".

5. Et nyt skærmbillede vil dukke op. Indtast sikkerhedskoden til din ladeboks og tryk "Godkend".

6. Nu burde du kunne se en knap, hvor der står "Installationstilstand", i bunden af skærmen. Tryk på knappen, indtast din sikkerhedskode og tryk på knappen ved siden af den tekst, hvor der står "Jeg anerkender, at jeg bruger installationstilstand på eget ansvar". (Vi vil ikke skade din ladeboks på nogen måde.) Tryk nu på "Fortsæt" knappen.

7. Tryk på knappen, hvor der står "Ladehåndteringsplatform". Find "True Energy" på listen og tryk "Vælg".

8. Tryk "Gem" og rul ned til bunden af siden.

9. Tryk nu på "Genstart ladeboksen", derefter tryk "Forstået". Nu er du færdig og kan gå tilbage til vores app.🙌

Når du har tilføjet ladeboksen, skal du oprette en laderegel for din bil, og så er du klar til at bruge vores app! 😊