Tilføj EVBox

Hvordan tilføjer jeg min EVBox?

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

For, at du kan bruge din EVbox med vores app, skal følgende være på plads:

✔️ Boksen skal været installeres af en godkendt installatør eller elektriker.

✔️ Du skal have EVboxmanualen og et Charge Point Id (du finder det sammen med boksen eller bag på manualen).

✔️ Du skal downloade "EVBox Connect" appen fra App Store eller Google Play.

✔️ Du skal have oprettet din bil. Har du en Tesla eller en VW ID behøver du ikke at oprette

en ladeboks, da True Energy appen taler direkte med bilen.

EVBox Connect appen

Start med at tjekke, at ladeboksen er forbundet til internettet via WiFi eller SIM kort.

Download "EVBox Connect" appen fra App Store eller Google Play.

1) Åben appen og tryk på "Start Parring" i bunden af skærmen, vælg din ladeboks og
tryk "Par", og derefter "Fortsæt".

2) Indtast sikkerhedskoden til din ladeboks og tryk "Godkend".

3) Tryk på "Installationstilstand" i bunden af skærmen og indtast din sikkerhedskode. Tryk

"Acceptér" på "Jeg anerkender, at jeg bruger installationstilstand på eget ansvar". (Vi

vil ikke skade din ladeboks på nogen måde.) Tryk "Fortsæt".

4) Tryk på "Ladehåndteringsplatform".

5) Vælg "True Energy" på listen og tryk "Gem" og rul ned til bunden af siden.

6) Din EV ladeboks vil nu genstarte. Tryk på "Forstået".

Nu er du færdig, og du kan gå tilbage til True Energy appen🙌

Tilføj din EVBox i True Energy appen

Følg derefter disse nemme trin for at forbinde din ladeboks til vores app:

1) Åben True Energy appen og gå til Biler -> Min ladeboks

2) Vælg "EVbox"

3) Indtast ladeboksens serienummer eller Charge Point id, der typisk ser sådan ud:
"EVB-P12345678". Serienummeret finder du i de papirer, som fulgte med boksen.
4) Tryk herefter "Validér".

Herefter skal du oprette en laderegel og så er du i gang med at smart charge og spare penge og CO2 udledning! 😊