Andet ?
Tesla og Sleep-mode

Tesla har muligheden for at falde i søvn, og derved slukke for nogle af sine systemer, for at spare på batteriet

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever at din Tesla ikke falder i søvn, så kan der være én eller flere årsager til dette. Enten så har du sat appen over i manual-mode og så er sleep-mode deaktiveret, eller også så har du én eller flere apps koblet op til din Tesla, som holder den vågen. Det kan f.eks. være TeslaFI, EVEconnect eller lignende.

I appen kan du vælge mellem følgende tilstande:

Smart Charge
Her oplader bilen baseret på den ladeplan du har oprettet. Sleep-mode er aktiveret, og når bilen ikke oplader, så vil den falde i søvn.

Manual

Hvis du har deaktiveret Smart Charge, så ryger bilen over i manual-mode og så vil bilen oplade kontinuerligt, så længe at du har dit ladekabel tilsluttet. Sleep-mode er deaktiveret i denne tilstand.

Offline

Du vælger denne mulighed ved at gå ind på din bil og ned under indstillinger. Denne tilstand kan vælges, hvis du f.eks. skal være væk fra bilen i en længere periode, f.eks. når den er parkeret i lufthavnen. Dette afbryder alt kommunikationen mellem bilen og appen, og den vil derfor falde i dyb søvn.

Her er en guide til, hvis du oplever at din bil ikke vil falde i søvn:

I True Energy appen så har du muligheden for at slå sleep mode til, sådan at når bilen ikke oplader, så bliver den automatisk lagt til at sove.

Prøv følgende fremgangsmåde, og hvis du stadig oplever at bilen ikke vil sove, så send en besked via appen, og så vil vores support-afdelingen hjælpe dig videre.

1. Luk alle Tesla-relaterede apps

2. Ændre password til din Tesla, da dette sørger for at alle apps mister kontakten til Tesla's API.

3. Åben True Energy appen og klik på bil og vælg din Tesla.

4. Klik på avancerede indstillinger og aktiver sleep-mode.

5. Så burde du gerne opleve at din Tesla begynder at sove.

Nu skulle bilen gerne falde i søvn. Dernæst så kan du åbne én efter én af dine andre apps, for at se hvilke som forhindrer din Tesla i at falde i søvn.

Skulle du, mod forventning, stadig opleve at den har svært ved at falde i søvn, så er du velkommen til at skrive til vores support-afdelingen via chatten, som du finder i appen.