Når du har downloadet appen, indtastet de forskellige informationer den beder om, så er det næste at få tilføjet din bil.

Det gør du ved at klikke på mere-menuen og så klikke på bil. Så kan du vælge mellem de forskellige bilmærker, og så klikker du ellers bare igennem for at vælge både mærke, model og variant.

Hvis du ikke kan finde din bil på listen, så klikker du på knappen nederst, og så sørger vi for at oprette den i systemet.

Grunden til at vi skal bruge informationer på din bil, er at appen skal bruge størrelsen på batteriet og ladehastighed, for at kunne beregne den resterende ladetid, når du begynder at oplade.