Spar penge og kør grønt
Med appen er det aldrig et spørgsmål, om du oplader på de billigste tidspunkter eller når det er mest klimavenligt. Det sker helt automatisk. For med en intelligent ladeboks og vores intuitive app, så kan du være forsikret om, at du har sparet både penge og CO2 på din opladning - uanset hvilket elselskab du bruger.

Big Battery
Når du har koblet din elbil til appen og lader den om natten, så deltager du automatisk i Big Battery, som er vores integrerede løsning til at hjælpe elnettet med at frekvensregulere strømmen.

Når du stiller din bil til rådighed for elnettet, så udløser det en udbetaling, som vi deler med dig. Den har vi valgt at kalde Kabelrabat™ og den udbetaling ryger direkte videre til dig som forbruger, og du vil kunne se den som en rabat på din elregning - hvis du har valgt én af vores partnere som elselskab.

Tjen penge mens du sover
Da frekvensregulering ofte foregår om natten, mellem midnat og 04, hvor din bil alligevel står og oplader, så vil du ikke mærke noget til det, men når du vågner op om morgenen, så vil du have optjent en Kabelrabat™, som du vil kunne se på din næstkommende elregning.