Da ovenstående bilmærker endnu ikke har et åbent API (system i bilen), så det kan kommunikere med andre integrationer, som bla. vores app, så er det ikke muligt at få data fra bilen, men heldigvis så kan du heldigvis stadig bruge din bil med vores app.

Du skal bare manuelt indtaste batteriniveauet, når du kobler din bil til med ladekablet.

Dernæst så skal du bruge en intelligent ladeboks. Hvis du er i tvivl om du har en ladeboks, som kan bruges til at True Smart Charge med, så kan du læse vores indlæg omkring understøttede ladebokse her.

Når du har tilføjet din bil i appen, koblet din ladeboks på og oprettet en laderegel, så kan du sætte kablet i bilen, så beregner appen automatisk det mest optimale ladetidspunkt, frem til dit klartidspunkt.

Nemmere bliver det ikke.