Appen er udviklet til både Apple iOS og Android. Det anbefales at have de nyeste versioner installeret på mobilen, førend at man downloader appen, for at sikre størst mulig kompatibilitet.

Apple iOS

https://apps.apple.com/dk/app/true-driver/id1523862241

Android OS

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truedriver&hl=da&gl=US

Beta

Hvis du ønsker at være beta-tester og være med til at forbedre appen, så send os en besked, så sender vi dig link til vores beta-version. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke anbefaler at bruge denne version til daglig brug, da denne version bruges til at teste funktioner.