Tilføj Etrel

Se også, hvordan du finder Charge Point ID på din Etrel ladeboks.

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

For, at du kan bruge din Etrel ladeboks med vores app, skal følgende være på plads:

✔️ Boksen skal været installeret af en godkendt installatør eller elektriker.

✔️ Du skal have Etrel manualen og et Serienummer (du finder det sammen med boksen eller bag på manualen).

✔️ Du skal have oprettet din bil i appen. Har du en af vores bilintegrationer behøver du ikke at oprette en ladeboks, da True Energy appen taler direkte med bilen.

Tilføj din Etrel ladeboks i True Energy appen:

1. Åben Biler siden

2. Klik på + som er til højre for "Min ladeboks"

3. Vælg Etrel, model og variant

4. Indtast Charge Point ID (Serienummer)

5. Indtast et valgfrit ladeboksnavn, adresse, postnummer og by

Nu er din ladeboks tilføjet og der er blevet oprettet en standard laderegel til dig!
    Vi anbefaler at du opretter dine egne laderegler, så du selv kan sætte dine præferencer.

Du er nu helt klar til at benytte dig af vores avancerede smart ladning, så du kan spare penge og CO2 udeledning!