Andet ?
Aktiver lokalitetstjenester i appen

Aktivér lokalitetstjenester både på din telefon og i True Energy appen

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever problemer med, at appen ikke kan finde din ladeboks, eller at du ikke kan indstille dit batteriniveau, så kan det skyldes, at du ikke har aktiveret lokalitetstjenester i appen.

1. Tjek, at dine indstillinger for din mobiltelefon er korrekte (i appen Indstillinger)

Gå til Indstillinger, find True Energy appen og vælg Lokalitet Ved brug eller Altid.

2. Tjek, at du har aktiveret lokalitetstjenester i True Energy appen.

...Mere -> App Info -> App tilladelser -> Lokalitet

Eksemplet herunder er for iPhone