Der kan være mange årsager til, at din bil ikke har ladet op - det afhænger af, hvilken ladeboks du har, er dine laderegler korrekt opsatte og har du andre apps koblet op til din bil?

Med en Tesla så modtager appen automatisk data fra bilen, og derfor så kan man hurtigt udelukke manuel indtastning af batteriniveau som problemet, som kan være tilfældet hos andre bilmærker. Så er der laderegler, ladeboks og anden software tilbage.

Er dine laderegler korrekt opsatte, og har bilen tidligere opladet korrekt? Hvis ja, så er spørgsmålet om du har anden software til at kommunikere med bilen?

Vi oplever tit at elbilsejere har flere apps til at tjekke data på bilen. Problemet med dette er at de kan prøve at "override" hinanden og derved så skabe problemer.

Hvis du ikke har nogle andre apps, så er der ladeboksen tilbage?

Når du skriver til os, så er det vigtigt at vi får at vide hvilken ladeboks du har, og hvad du oplever af problemer. Gerne suppleret med screenshots.