Her følger en guide på, hvordan du opretter dig på vores Ocean platform.

Registrere ny konto

1) Besøg https://mytrueenergy.etrel.com

2) Klik på log in i venstre side

3) Klik på register here i pop-up vinduet

4) Indtast den fornødne info og klik på finish

5) Du modtager herefter en e-mail. Husk at klikke på linket for at bekræfte tilmelding

Efter oprettelsen af den nye konto

1) Log ind på din konto med informationer du fik ved oprettelsen

2) Tilføj et kreditkort ved at klikke på Payment > My Payment cards > Add card

3) Tilkobl en RFID tag ved at gøre følgende
Brugernavn > RFID cards > Add RFID card > Activate my TrueEnergy RFID card

RFID kortnummer: står printet på RFID tagget

Gyldigt fra: Dags dato

4) Klik på activate

Du er nu oprettet og har tilkoblet et RFID tag til din bruger.