Tilføj VW ID elbil

Få svar på, hvordan du opretter din VW i appen og på, hvordan vores VW ID integration virker.

Martin Molberg avatar
Skrevet af Martin Molberg
Opdateret over en uge siden

Juni 2023: Opdatering af integration til VW ID bilerne

Vi har lavet en en ændring, der gælder for VW ID 3, 4 og 5 og som betyder, at du ikke længere manuelt skal starte opladningen i True Energy appen, når du lader ude. Vi opretter nu en lader i appen for hvert nyt sted, du lader din elbil. Vi kalder dem "InCar" ladere, og de vil stå på listen over ladebokse som "InCar+adressen". Det betyder også, at du fremover kan have én ladeplan hjemme og fx. én i sommerhuset. Du skal bare lave en laderegel for hver ladeboks.

OBS! Vores integration virker kun med VW ID 3, 4 og 5, da e-Up!, e-Golf og VW hybridbilerne er bygget på en anden teknologi, som appen ikke kan "tale" med.

Sådan opretter du din VW ID elbil i appen

Inden du går i gang?

1. Download den seneste version af True Energy appen fra App Store eller Google Play og sæt ladekablet i din bil.

2. Hvis du ikke allerede har en VW We Connect ID konto, skal du oprette en og tilføje din bil. Du finder VW We Connect ID appen i Apple Store eller i Google Play.

I True Energy appen

Følg disse 2 simple trin:

1. Tilføj din bil: Find den på listen over bilmærker. Herefter vil du blive bedt om at logge ind og forbinde din VW We Connect ID konto.

2. Opret en laderegel: Du kan lave en for hver dag, en til hverdage og en til weekend eller lige, hvad der passer dig.

Vi oplader nu din bil efter dine præferencer.

Har du allerede din VW ID og en ladeboks oprettet i appen?

Så har du 2 muligheder:

1. Du gør ikke noget. Du fortsætter som hidtil med at bruge appen og taste batteriniveau ind. Du vil ikke få oprettet flere InCar ladere i appen.

2. Du sletter din bil og ladeboks i appen og følger ovenstående 2 trin og undgår fremover at indtaste bilens batteriniveau. OBS! Det betyder, at du mister din ladehistorik.

Har du en e-UP!, e-Golf eller en VW hybridbil?

Så kan du stadig benytte vores app. Følg disse 3 simple trin:

1. Tilføj din bil: Find den på listen over bilmærker. Herefter vil du blive bedt om at logge ind og forbinde din VW We Connect ID konto.

2. Tilføj din ladeboks: Find den på listen over ladebokse. Herefter vil du blive bedt om at logge ind og forbinde din ladeboks til appen. Vi understøtter bokse fra Charge Amps, EVBox, Etrel, Easee og go-e (før 2020).

3. Opret en laderegel: Du kan lave en for hver dag, en til hverdage og en til weekend eller lige, hvad der passer dig.

Husk altid at indtaste batteriniveau i appen, når du vil lade hjemme, så vi ved, hvor meget vi skal lade din bil.

Vi oplader nu din bil efter dine præferencer.