Andet ?
Hvordan kommer jeg i gang med True Solar?

Alt, hvad du behøver for at komme i gang

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

VIGTIGT: True Solar tilbydes kun i Danmark.

Det er kun muligt at bruge True Solar med en Kamstrup måler og et Smart-me modul.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

True Solar er en løsning til dig, som har et solcelleanlæg derhjemme og gerne vil bruge den strøm, du selv producerer. Med True Energy appen kan du i realtid følge med i, om strømmen løber ind eller ud af dit hus, og du kan optimere dit elforbrug herefter. Bl.a. kan du automatisk starte opladningen af din elbil, når du har overproduktion. På den måde sparer du både penge og gør noget godt for miljøet.

Sådan kommer du i gang med True Solar:

1) Du skal have et solcelleanlæg, der med jævne mellemrum har en overskudsproduktion.

2) Du skal have en Kamstrup Omni Power Måler med plads til HAN-modul

3) Du skal købe et Smart-Me modul med wifi og RJ45 stik

4) Du skal bestille en krypteringsnøgle fra dit Netselskab.

5) Du skal downloade True Energy appen og oprette en bruger/konto, din bil, din lader og

en laderegel.

For at få HAN-modulet til at virke i din elmåler, skal du have fat i en krypteringsnøgle fra dit Netselskab (DSO). Dit Netselskab er dem, der leverer din strøm og altså ikke dit elselskab.

Opret forbindelse mellem Smart-me og True Energy appen

Du kan se en video her, af hvordan du gør.

Du kan se en vejledning til Smart-me modulet her.

Inden du kan bruge dit Smart-me modul, skal du forbinde det til dit wifi/netværk.

1) Find "HAN-modul-lågen i din Kamstrup OMNI Power måler, åben den og sæt modulet i

2) Download og installer den gratis Smart-me app fra App Store eller Google Play.

3) Åbn appen og opret en konto.

4) Klik på "Tilføj enhed" (+) og følg instruktionerne.

5) Følg vejledningen fra Smart-me (Husk at have din krypteringskode klar).

6) Du skal via Smart-me appen kunne se løbende (live) måling af din elmåler.

7) Husk dit password og brugernavn.

8) Gå ind i True Energy appen og klik ...Mere -> True Solar

9) Log ind med dit Smart-me brugernavn og password.

10) Tjek at "nålen" opdateres i vores app.

Nu er du klar til at oplade din elbil med strøm fra dine solceller.