📱App
Automatisk opdatering af appen

For den bedst mulige brugeroplevelse af vores app, skal du altid at have den nyeste version af appen på din telefon

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

Uanset, om du har en Android eller iPhone er det vigtigt, at du løbende opdaterer vores app, så du altid har den nyeste version. Vi laver løbende forbedringer i appen - ofte ikke nogen du kan se, men som er vigtige for, at du som bruger får den bedste oplevelse, når du bruger appen.

Se herunder, hvordan du gør:

Sådan opdaterer du dine iPhone-apps automatisk:

1. Gå til Indstillinger

2. Tryk på App Store

3. Slå Appopdateringer til.

Sådan opdaterer du dine Android-apps automatisk:

1. Åbn appen Google Play

2. Tryk på profilikonet øverst til højre

3. Tryk på Indstillinger Netværkspræferencer. Opdater apps automatisk

4. Vælg en af følgende muligheder:

1. Via alle netværk, hvis apps både må opdateres via Wi-Fi og mobildata

2. Via Wifi, hvis apps kun må opdateres, når din telefon er på Wi-Fi.

Nu er du klar til automatisk at modtage opdateringer og få det bedste ud af True Energy appen!