Andet ?
Operativsystemer til True Energy appen

Vi anbefaler, at du benytter et nyere operativsystem for at få den bedste brugeroplevelse med True Energy appen

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

Har du en smartphone, kan du normalt uden problemer bruge True Energy appen. Det er dog begrænset, hvor mange operativsystemer, vi har mulighed for at understøtte.

Vi optimerer hele tiden appen til de nyeste versioner af operativsystemer, da det giver den bedste oplevelse for dig som bruger.

Vi anbefaler, at du som minimum benytter operativsystemerne herunder:

iOS (iPhone)

11 eller nyere

Android

6 eller nyere

Vi anbefaler altid, at du bruger automatisk opdatering af vores app i din smartphone, læs mere, hvordan du gør her.