Tilføj Tesla

Sådan tilføjer du din Tesla

Martin Molberg avatar
Skrevet af Martin Molberg
Opdateret over en uge siden

OBS: Hvis du har en leased Tesla, klik her​

Inden du går i gang?

1. Download den seneste version af True Energy appen fra App Store eller Google Play og sæt ladekablet i din bil.

2. Hvis du ikke allerede har en Tesla app konto, skal du oprette en og tilføje din bil. Du finder Tesla appen appen i App Store eller Google Play.

I True Energy appen

1. Tilføj din bil: Find den på listen over bilmærker. Herefter vil du blive bedt om at logge ind i og forbinde din Tesla app. (Email + adgangskode)

2. Når du kommer til "Allow Telematica Energy" skal du sætte kryds ved alle 3 bokse.

3. Når dette er gjort vil appen så komme med en loading side.

4. Du vil nu blive bedt om at færdigøre opsætningen, ved at give adgang til True Energy direkte i Tesla appen.

5. Hvis du ikke allerede har oprettet en Tesla Phone Key, på den telefon du bruger til True Energy appen, så skal det gøres før det virker.