Tilføj Porsche elbil

Få svar på, hvordan du opretter din Porsche i appen og på, hvordan vores Porsche integration virker.

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

Sådan opretter du din Porsche elbil i appen

OBS: Vi integrerer ikke til Porsche hybrid biler

Inden du går i gang?

1. Download den seneste version af True Energy appen fra App Store eller Google Play og sæt ladekablet i din bil.

2. Hvis du ikke allerede har en Porsche konto, skal du oprette en og tilføje din bil. Du finder Porsche appen i App Store eller Google Play.

I True Energy appen

1. Tilføj din bil: Find den på listen over bilmærker. Herefter vil du blive bedt om at logge ind i og forbinde din Porsche konto

2. Opret en laderegel: Du kan lave en for hver dag, en til hverdage og en til weekend eller lige, hvad der passer dig. Du kan også vælge en sikkerhedsdistance, så der altid fx. altid er minimum 25% batteri på bilen.

Vi oplader nu din bil efter dine præferencer.

Bruger du allerede appen med din Porsche i appen?

Så har du 2 muligheder:

1. Du gør ikke noget og fortsætter som hidtil med at bruge appen og taste batteriniveau ind. Du vil ikke få oprettet InCar ladere i appen, da appen er forbundet til din ladeboks.

2. Du sletter din bil og ladeboks i appen og følger ovenstående 2 trin og undgår fremover at indtaste bilens batteriniveau. Det betyder, at du mister din ladehistorik.

Videoguide