Tilføj Siemens

Du kan tilføje din ladeboks EFTER du har tilføjet din bil

Martin Molberg avatar
Skrevet af Martin Molberg
Opdateret over en uge siden

For, at du kan bruge din Siemens lader med vores app, skal følgende være på plads:

✔️ Boksen skal installeres af en godkendt installatør eller elektriker.

✔️ Du skal have oprettet din bil

Tilføj din Siemens i True Energy appen

Følg derefter disse nemme trin for at forbinde din ladeboks til vores app:

1) Åben True Energy appen og gå til Biler -> Min ladeboks

2) Vælg "Siemens Ocean", "VersiCharge", "Wallbox".

3) Indtast ladeboksens XX Serienummer, som du kan finde på lade boksen:

4) Tryk herefter "Validér".

5) Indstast Navn, Addresse, Postnummer, by.

Herefter skal du oprette en laderegel og så er du i gang med at smart charge og spare penge og CO2 udledning! 😊