Alle samlinger🔌🚗 Integrationer
Tesla Telefonnøgle - Opsætning

Guide til hvordan du tilføjer din telefonnøgle i Tesla Appen.

Benjamin Westh avatar
Skrevet af Benjamin Westh
Opdateret over en uge siden

En nem måde at få adgang til din Tesla er at bruge din telefon som nøgle. Når du kommer tæt på bilen, vil din telefons Bluetooth-signal blive registreret og dørene vil låses op, når du trækker i et dørhåndtag. Når du står ud af bilen og bevæger dig væk fra den med telefonnøglen, vil dørene automatisk blive låst. (forudsat, at funktionen "Dørlåsning, når bilen forlades er slået til).

For at du kan opsætte dette skal du sørge for at:

1. Aktivere din telefons generelle Bluetooth indstillinger

2. Aktivere Bluetooth indstillinger for Tesla-mobilappen (Gå til din telefons indstillinger, vælg Tesla mobilapp, og sørg for at Bluetooth-indstillingen er slået til)

Opsætning af telefonnøgle i Tesla Appen:

1. Telefonnøgle: Klik "Indstil"

2. Tillad lokation: Klik "Tillad ved brug af appen"

3. Autoriserer: Afvent autorisering

4. Tillad lokation: Klik "Tillad altid"

5. Sikkerhed: "Telefonnøgle tilsluttet"

Du er nu klar til bruge din telefonnøgle!

VISUEL GUIDE NEDENUNDER: