Alle samlingerAndet ?
Leased Tesla opsætning
Mikkel Nielsen avatar
Skrevet af Mikkel Nielsen
Opdateret over en uge siden

Inden du går i gang?

1. Download den seneste version af True Energy appen fra App Store eller Google Play og sæt ladekablet i din bil.

2. Hvis du ikke allerede har en Tesla app konto, skal du oprette en og tilføje din bil. Du finder Tesla appen appen i App Store eller Google Play.

I True Energy appen

1. Tilføj din bil: Find den på listen over bilmærker. Herefter vil du blive bedt om at logge ind i og forbinde din Tesla app. (Email + adgangskode)

2. Når du kommer til "Allow Telematica Energy" skal du sætte kryds ved alle 3 bokse.

3. Når dette er gjort vil appen så komme med en loading side.

4. Du vil nu blive bedt om at færdigøre opsætningen, ved at give adgang til True Energy direkte i Tesla appen.

5. I Tesla appen skal du trykke godkend.

6. Efter du har trykket godkend, bliver du mødt med en fejl som er forventet.

7. Tryk brug nøgle kort og bevæg dig hen i din bil for det sidste skridt.
    I bilen bliver du bedt om at ligge dit fysiske nøglekort i center konsolen, og trykke godkend på skærmen i bilen.

8. Du er nu færdig med opsætning.