Bedrijfsleiders: Loon App
Hoe kunt u uw tickets toevoegen en opslaan in TwinnTax?

Het is mogelijk om uw bonnen te fotograferen in de TwinnTax-applicatie. Deze worden opgeslagen en zijn ten alle tijden toegankelijk.

Jamie avatar
Geschreven door Jamie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het bewaren van een ticket

Niets is eenvoudiger om een ​​ticket te registreren. Druk op de knop 'Uitgave toevoegen':

Selecteer vervolgens het type uitgave en maak een foto van de bon:

Onze OCR leest uw ticket en vult de basisinformatie in. U kunt ze indien nodig bewerken of notities toevoegen.

Uitgave bekijken

U heeft ten alle tijden toegang to het bekijken van uw uitgaven op het maandelijks overzichtsscherm: