Koppeling
Hoe koppel ik de Tax Bot aan FID-Manager?

Hieronder vindt u de stappen om Tax Bot met Fid-Manager te koppelen. Dit zal ongeveer twee minuten duren.

Jamie avatar
Geschreven door Jamie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

LET OP: U moet de TwinnTax Bot hebben geactiveerd, dit is enkel beschikbaar voor accountants and beheerders.

Voor het koppelen van de TwinnTax Bot aan Fid-Manager volgt u de volgende stappen:

1. Maak een externe link in Fid-Manager > Open Fid-Manager en klik rechtsboven op Meer >Selecteer de laatste optie: "Parameters voor de toegang van externe software"

Druk vervolgens op de groene “ + toegangssleutel toevoegen “ knop

Selecteer TwinnTax en machtig de volgende toegangen:

• Toestemming: Laat klanten lezen

• Toestemming: Sta toe dat documenten worden toegevoegd

• Toestemming: Sta het downloaden van alle documenten toe

2. Koppel de TwinnTax-documenten aan die van FID-Manager

Voorbeeld "BTW-rekeninguittreksels"

Ga naar het btw-gedeelte > Klik op BTW - BTW Rekeninguittreksels > Vink aan “ Kan gelezen worden”

*In het voorbeeld hieronder staan er overal al groene vinkjes voor. Hierbij zijn de documenten al gekoppeld. normaal ziet u hier een rood tekentje staan.

> bijbehorende code; VAT_ACCOUNT_STATEMENT

Wanneer u op opslaan klikt ziet u een groen vinkje voor "BTW - BTW Rekeninguittreksel" met" partnercode TwinnTax: VAT_ACCOUNT_STATEMENT" zoals in het plaatje hierboven

Vervolgens moet u de TwinnTax-documenten aan de FID-documenten koppelen.

Note: Kopieer / plak de code (voorbeeld “28120” is niet gelijk aan “281.20”.)

Hier vindt u het correspondentietabel:

Let op: Zet altijd op “kan gelezen worden”

3. Stuur ons de verbindingsinformatie

U ontvangt vanuit Fid-manager een automatisch gegenereerde email. Deze mag ons in zijn geheel sturen.

De volgende elementen staan in de mail:

• Basis-URL

• Log In

• Wachtwoord

LET OP: Vanaf de volgende dag worden al uw documenten in TwinnTax gesynchroniseerd met uw Fid-manager. De verbinding is dus niet direct actief.

Wat gebeurt er als je niet alle documenten koppelt?

Alle gekoppelde documenten zullen gesynchroniseerd worden. Alle niet-gekoppelde documenten zullen in TwinnTax staan maar zullen niet naar uw Fid-manager gestuurd worden.