Koppeling
Optimalisatie Voorheffingen met Fid-Manager

Voor het optimaliseren van de koppeling tussen TwinnTax en Fid-manager

Jamie avatar
Geschreven door Jamie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier leest u hoe u maximaal tijd kunt besparen:

1. In FID: gebruik de stap zonder controle van het bruto of de inhouding

Via Taken> Taakparameters

• Selecteer de Bedrijfsvoorheffing-taak

• Activeer de stap Zonder controle van de vergoeding (het is mogelijk in het dossier van de cliënt om zijn vergoeding te vervolledigen)

• Deactiveer de stap die de beloning regelt

2. In FID: Document 274U koppelen

Via MEER> PARAMETERS EXTERNE SOFTWARE

Zoek het document Bedrijfsvoorheffingen (274U) en koppel het aan de volgende TwinnTax-code:

Aangifte bronbelasting (DECLARATION_274U)

Dit document wordt door TwinnTax automatisch naar uw klant gestuurd.

3. Taakafsluiting versnellen met XML

U ontvangt ook een e-mail met een xml-bijlage van TwinnTax.

Deze XML bevat alle aangiften die op dezelfde dag zijn gedaan.

U kunt ervoor kiezen om deze in FID te uploaden om het afsluiten van uw taken te versnellen.

MAAR LET OP

Het document wordt, net als de pdf, automatisch geclassificeerd onder "xml - aangifte bedrijfsvoorheffing".

Dit betekent dat u het niet zichtbaar kunt maken op het klantenportaal omdat de inhoud van de XML (meerdere aangiften) zichtbaar zal zijn voor de klanten. (Via Documenten> Documentinstellingen)