Når du køber noget fra vores hjemmeside, indsamler vi de personlige oplysninger du giver os, såsom navn, adresse og e-mail-adresse som led i købs- og salgsprocessen.

Når du surfer på vores hjemmeside, modtager vi også automatisk din computers internetprotokol (IP) adresse for at give os oplysninger, som hjælper os med at lære om din browser og dit operative system.

Derudover kan vi med din tilladelse sende dig e-mails om vores hjemmeside, nye produkter og andre opdateringer.