Det kan godt være lidt udfordrende at eksportere dine kodeord fra Firefox. Lige siden udgave 57 af Firefox (Quantum), har det ikke været muligt at bruge de tilgængelige add-ons til at eksportere adgangskoder. Mozilla tilbyder heller ikke nogle officielle alternativer.

Du kan som alternativ til add ons, bruge programmet FF Password Exporter. FF Password Exporter gør det nemt og hurtigt at eksportere alle dine adgangskoder fra Firefox og du kan bruge FF Password Exporter til både Windows, macOS og Linux distributions.

Download/installer

Windows 7, 8, 10 og senere

macOS (OS X) Mavericks og senere

Linux

Sådan bruger du programmet FF Password Exporter

1. Download og installer/kør FF Password Exporter. Brug ovenstående links.
  2. Vælg den Firefox brugerporfil du gerne vil eksportere adgangskoderne fra.
  3. Hvis du har lavet et "hovedadgangskode" til at beskytte din brugerprofil, skal du indtaste det her.
  4. Vælg dit ekporterings format: CSV eller JSON.
  5. klik på eksporteringsknappen og gem filen til din enhed.
  6. Åben og tjek i csv filen- i toppen skal der stå: host,identity,pass

7. Klik på importer passwords>vælg "importer fra csv fil">find og åben csv filen>klik på "importer passwords".

Dine adgangskoder er nu importeret.

Husk at slette dine gemte adgangskoder i din firefox browser bagefter.

Firefox versioner som understøttes

• Firefox 58+ med Key4.db profiler