Med Uniqkey behøver du ikke længere at huske dine adgangskoder. Det gør det meget nemmere at bruge lange komplicerede adgangskoder. Også her kan Uniqkey hjælpe dig, da både Uniqkey appen og browser extension kommer med en adgangskode generator der kan genere en adgangskode med op til 72 tegn. Generatoren bruger både tal, special tegn og små og store bogstaver, som gør at dit kodeord bliver utrolig stærk, og meget svært for en hacker at komme igennem.

Sådan gør du i browseren:

1. Tryk på Uniqkey logoet i øverst højre hjørne i din browser

2. Herefter kommer der en menu op, og her skal du trykke på Generator

3. Nu skal du vælge hvor lang du vil have din adgangskode. Det gør du ved at trække i slideren

4. Efter du har valgt længden af din adgangskode skal du trykke på "Klik for at kopiere" det vil kopiere koden til dit klipboard, og du kan herefter indsætte den som dit nye kodeord på din ønskede side.

På mange hjemmesider vil Uniqkey logoet også komme frem mens du er i gang med at tilføje et nyt kodeord.

Hvis man her trykker på Uniqkey logoet vil adgangskode generatoren komme frem, og du kan lynhurtigt skifte din adgangskode til den genererede kode.

Sådan gør du i appen:

Efter at have trykke på kopiere kan du indsætte kodeordet på din ønskede hjemmeside på telefonen.