Apple - iOS
For at download Uniqkey appen på iOS skal du bare gå ind på din app store og søge på uniqkey.  Du kan også besøge vores hjemmeside på  https://uniqkey.eu/install og her vil du finde et link til at downloade appen og browser extension.

Android
For at download uniqkey appen på Android skal du bare gå ind på din app store og søge på uniqkey.  Du kan også besøge vores hjemmeside på  https://uniqkey.eu/install og her vil du finde et link til at downloade appen og browser extension.