For at tiløje 2FA til din konto skal du typisk ind i dine konto indstillinger på de hjemmesider du gerne vil tilføje 2FA. Efter at have fundet 2FA inde i konto indstillinger på din valgte hjemmeside skal du scanne en QR kode, og her er det at du skal bruge din uniqkey app. Sådan gør du:

Efter at have scannet QR koden vil uniqkey automatisk indtaste din 2FA kode når du logger ind, det kan dog ske at en hjemmeside ikke virker med automatisk 2FA hvis den er under opdatering, og det er her at du kan finde koden til hjemmesiden i din uniqkey app. Hver enkelt hjemmesides 2FA kode ligger under indstillinger efter du trykker på dine konti i uniqkey appen, som du også kan se i videoen, og det er den du selv skal indtaste hvis det er, at den automatiske login ikke virker.