**Husk at slette de filer du eksportere, efter at du har importeret dem til uniqkey, da de ikke er krypterede, og alle med adgang til dine eksporterede filer vil dermed kunne aflæse alle dine adgangskoder!**

1. Par din app med din computer.
  2. Tryk på din browser extension og gå til "Settings" og tryk på "Export Accounts"
  3. Herefter skal du scanne den QR kode der kommer frem, og det gør du med din Myki app.
  4. Når du har scannet QR koden vil dine konti blive downloaded i CSV format.

Formatet skulle gerne se sådan ud:

nickname,url,username,password,additionalInfo,twoFactAuthToken
testside,test.com,brugernavn,adgangskode,note,

Nu er du klar til at importere dine konti i uniqkey.