**Husk at slette de filer du eksportere, efter at du har importeret dem til uniqkey, da de ikke er krypterede, og alle med adgang til dine eksporterede filer vil dermed kunne aflæse alle dine adgangskoder!**

1. Tryk på dit LastPass ikon i din browser.
  2. Tryk på Account Options > Advanced > Export.
  3. Gem filen (I nogle tilfælde vil lastpass kun vise din data i et browservindu, I det tilfælde skal du åbne en tekst editor og kopiere din data dertil, og herefter gemme filen som .csv)

Formatet skulle gerne se sådan ud:

url,username,password,extra,name,grouping,fav
https://test.com,brugernavn,adgangskode,note,test.com,mappe,0

Nu er du klar til at importere dine konti i Uniqkey.