Ekonomi
Lägga upp ett kort för betalningar

Så här gör du för att lägga upp ett betalkort i kundzonen

Peder Lundqvist avatar
Skrivet av Peder Lundqvist
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Logga in i kundzonen (https://my.vaia.cloud/) där du till vänster på sidan ser din information och kan välja att Redigera

• Klicka på Betal-/kreditkort i vänstermenyn

• Klicka på knappen Lägg till nytt kort

• Fyll i uppgifterna

• Beskrivning är för att du själv ska veta vilket kort det är

• Om kontot har flera kontakter/användare så väljer du vilken fakturaadress som ska användas

• Spara

Kontakta oss på supporten om du vill att vi ska se över vilka av dina tjänster o domäner som är kopplade till kortbetalning. Eller om du vill ta bort ett kort. Vi finns via chatten nere till höger eller via e-post: support@vaia.se