Ekonomi
Betala med kort
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill betala en faktura omedelbart, via kort gör du så här:

1. Logga in i kundzonen (https://my.vaia.cloud/)

2. Klicka på Ekonomi --> Mina fakturor i vänstermenyn

3. Du ser nu en tabell med alla fakturor, klicka på raden för den faktura du vill betala

4. Till höger, under Betalningsmetod väljer du Kortbetalning

5. Nu ser du en Betala-knapp uppe till höger

6. Klicka på den för att komma vidare till betalsidan där du anger kortuppgifter mm

Om allt gick bra så har fakturan nu status Betald och dina tjänster (eller vad fakturan avsåg) startas upp automatiskt (med några undantag som kräver manuell hantering).